OM OSS

Vi hjälper kunder med

trädgårdsjobb

Roots Landscaping erbjuder våra tjänster inom trädvård, trädfällning och trädgårdsanläggning till kunder i Stockholm. Bland våra kunder återfinns såväl privatpersoner som företag, fastighetsägare och kommunal förvaltning.

Tack vare kunskap inom landskapsarkitektur och övrigt trädgårdsarbete kan vi hjälpa kunder med alla typer av trädgårdsjobb. Vi är experter på trädfällning, men har också resurser för att skapa din drömträdgård från scratch.

Vill du ge dina träd den bästa möjliga skötseln? Då ska du anlita oss.

Litet företag

stor kompetens

Ett personligt och kundnära företag som alltid prioriterar kvalitet oavsett det gäller trädfällning eller att ta fram ett skräddarsytt trädgårdskoncept.

Som en mindre lokal aktör är vi alltid öppna för att samtala med våra kunder. Är du därför osäker på vad exakt du behöver hjälp med välkomnar vi dig att ta kontakt med oss. Vi finns här för dig och svarar gärna på frågor eller funderingar kring trädgårdsanläggning eller annan trädvård.

En del av våra tjänster kan i vissa fall dig rätt att ansöka om ROT-avdrag – är du nyfiken på hur det fungerar? Vi berättar gärna mer. Hör av dig för att få en bättre uppfattning om hur avdraget kan nyttjas och vilka fördelar det ger dig.

Roots Landscapingär utbildade och besitter mångårig erfarenhet från all typ av trädgårdsplanering. Även som arborist är vi certifierad firma och vi har optimala resurser för att hjälpa dig med all typ av trädvård.

Innan vi påbörjar ett jobb inom trädgårdsanläggning eller ovan nämnda tjänster erbjuder vi dig möjligheten att boka in hembesök. Då kommer en eller flera personer från vårt team ut till dig för att inspektera den aktuella tomten och omgivande miljön.

Vi månar om transparens och för alltid en öppen dialog med våra kunder. Vill du också bli en del av vår kundgrupp? Varmt välkommen med din förfrågan!