TRÄDFÄLLNING

Vi hjälper DIG MED

TRÄDFÄLLNING

Vi är certifierade arborister och har stor vana av att fälla träd i olika typer av miljöer. Vi arbetar särskilt mycket med trädfällning i Åkersberga med omnejd.

Hör av dig till oss redan idag med möjligheten att boka in ett hembesök. Då kommer en arborist ut till dig för att ta en närmare titt på trädet, tomten och den omgivande miljön. Det ger oss en mer konkret bild av hur jobbet bör planeras; både när det gäller den omfattande säkerheten och trädfällningen i sig.

Har du frågor kring trädfällning i Stockholmsområdet kan du kontakta oss arborister som förklarar mer i detalj vad som gäller.

Du vet väl om att vi erbjuder gratis offert på trädfällning och övriga anläggningstjänster?

KOSTNADSFRI

OFFERT

Oavsett om du önskar få hjälp med planering och design av din kommande trädgård eller bara har behov för underhåll är vi rätt firma för jobbet. Vi är ett litet företag med stor kompetens och erfarenhet inom trädgårdsarbeten i hela Storstockholm. Du kan räkna med ett professionellt och skickliga landskapsarkitekter, arborister och markarbetare.
 
För oss på Roots Landscaping är inget jobb för litet eller stort – vi åtar oss alla typer av trädgårdsprojekt i Stockholm med omnejd. Vill du veta mer om hur vi jobbar eller önskar du få offert på design eller trädgårdsanläggning? Varmt välkommen att höra av dig – vi ger dig gratis offert på önskad tjänst. Ett hembesök kan vara värt att boka in för att säkerställa en korrekt bedömning med specifika prisuppgifter.