Trädgårdsanläggning

skapa dina

trädgårdsdrömmar

Vi hjälper både små och stora kunder i hela Stockholm med att förverkliga trädgårdsdrömmar. Inget är omöjligt för våra inspirerande och kreativa medarbetare.

Tillsammans med våra landskapsarkitekter planerar du din drömträdgård utifrån korrekta förutsättningar såsom omgivande miljöer och växtlighet. Vi trivs av att arbeta nära våra kunder och det är en självklarhet att vi planerar ditt projekt tillsammans. På så sätt kan vi bättre uppfylla dina önskemål och leverera en färdig trädgård helt enligt dina förväntningar.

När vi har en fulländad bild av det kommande projektet eller jobbet kan vi ge dig detaljerade prisuppgifter. Transparenta offerter från start är något vi alltid strävar efter och skulle något uppstå under projektets gång är vi snabba med att informera dig som kund.

Vänta inte längre – begär offert på trädgårdsanläggning och ha din drömträdgård redo till sommaren!

Diverse

anläggningsarbeten

Vi har resurser för att utföra det mesta inom trädgårdsanläggning och tack vare ett väletablerat kontaktnät har vi alltid rätt lösning för ditt projekt.

När vi anlägger en helt ny trädgård ser vi till att ta fram en skräddarsydd plan som är helt baserad på tomtens förutsättningar. Flera faktorer spelar in när det gäller planering och trädgårdsdesign, vilket vi har full koll på och kan därför garantera ett optimalt resultat.

  • Sten- och grusgågnar
  • Anläggning gräsmatta
  • Rabatter och plantering
  • Grävning och dränering

Du kan dessutom anlita oss för all typ av dekorativt anläggningsarbete – till och med mureri om du önskar en trädgårdsmur någonstans på tomten. Vill du ha hjälp med val av material, exempelvis dekorsten eller annan marksten? Vi är inte bara skickliga arborister och arkitekter, vi har även ett bra sinne för detalj och stil.

Rådfråga gärna oss i samband med anläggning av trädgård!